Sample Text about Grigore

Grigore este un tânar de 17 ani. E un licean. Însă gândeşte matur, aproape ca de 30 ani. Are planuri mari, multe țeluri bine stabilite. Are multe experiente care l-au slefuit in tanarul de acum. Prietena lui, Raluca este confidenta lui in orice situatie. Ea il ocroteste.

Grigore si Raluca sunt din Iasi. Invata impreuna la colegiul economic Anghel Rugina. Sunt la clase paralele. Studiază amândoi informatica.

Liceanul nostru are multi prieteni, e popular printre colegi. Obisnuieste sa se impuna ca lider in orice grup prin experientele sale, umorul lui, calitatea de a fi un bun prieten. El este o fire extrovertită, asertivă, însă uneori şi meditativă.

La cursurile de arte cade pe gânduri. Artele îl pasionează mult deşi e la profil real. Ca hobby are pictura. Informatica şi pictura.

  • Programarea e noul mod de a fi literat în zilele noastre, spune el.

  • De ce spui asta? întreabă Raluca.

  • Gândeşte-te, înainte doar puțină lume avea acces la educație. Între timp s-a introdus învățământul obligatoriu unde toată lumea are şansa de a fi literat – de a scrie/citi etc. A fi literat însă în zilele noastre înseamnă să cunoşti programarea căci ai şansa de a scrie programele viitorului. E o nouă etapă. Trăim a 4-a revoluție industrială. Inteligența artificială, Big Data, Blockchainul si alte tehnologii ne vor forma viitorul. Este foarte important să ştii să programezi într-o astfel de lume. De aceea consider că a fi literat în zilele noastre înseamnă să cunoşti programarea. Nu mai e suficient să ştii să scrii şi să citeşti.

  • Desigur, are sens ce spui tu. Nu crezi că gândirea ta ar putea ofensa pe altcineva care nu are privilegiul de a cunoaşte programarea? Cumva pentru că s-ar simți excluşi? Te-ar putea considera superior în gândire, poate chiar elitist, zise confuză Raluca.

  • Nu am asemenea intenții de a ofensa lumea. Folosesc termenul literat in sensul cel mai simplu: de a scrie si de a citi; ci nu in sensul larg, adica de a fi cultivat etc. Doar constatam ca nu mai este suficient sa stii sa scrii si sa citeşti in epoca noastra. A fi literat capata un nou sens. Toti folosim calculatoare, iar capacitatea de a le programa este esentiala.

Grigore are geaca rosie, blugi Levi’s si papuci Skechers. Grigore a discutat cu multi intelectuali pe diverse platforme de socializare si s-a integrat foarte bine printre ei. A trecut drept ca „de-al lor” desi are o varsta asa frageda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s